Midlertidigt salg

Om os

denmark er en gruppe ligesindede, der driver 5 succesfulde syvcifrede YouTube-kanaler. Vi besluttede at tilbyde erfaring og viden til dem, der ønsker at få succes, og give dem mulighed for at fortsætte deres rejse med overskud.

Vi er en massiv forhandler, der hjælper skabere og brands med bedre kontakt til deres publikum; vi hjælper dig med at sige, hvad du vil sige på en måde, de kan relatere til.

Digital markedsføring er tidens behov. Uanset om du er studerende, arbejder professionel, iværksætter eller forretningsmand, skal du vide, hvordan du kan udvikle din virksomhed eller opbygge en karriere i den hurtigst voksende industri i verden.

INGEN. Alt du behøver er en passion for internettet og viden om engelsk. Hvis du er en teknisk person, vil du elske at arbejde inden for dette felt.

Kursusmodulerne er designet af brancheeksperter, som er praktiserende fagfolk. Kursusmodulerne opdateres fra tid til anden for at følge med de skiftende scenarier på forskellige platforme.

Der er mange grunde. Senior Commerce out Service-træneren har stor erfaring på dette område og har uddannet over 5.000 mennesker indtil videre. Vi er også en konsulentvirksomhed, så vi kender ændringerne og nyhederne i branchen rigtig godt.

Naturligt! Driver du din egen virksomhed, kan du øve dig på tårnene under kurset. Udvalgte kursister vil arbejde sammen med vores team af eksperter på vores kontor på vores kunders live-projekter i yderligere 2 måneder efter at have gennemført kurset.